Speciaal voor kinderen van 8-12 jaar die het leuk vinden om een keer mee te doen aan een triathlon organiseren we op 28 april 2019 de miniserie! Deze triathlon doe je met zijn tweeën. Samen zwem je 125 m, fiets je 6,5 km en loop je 1 km hard.

Het zwemmen vindt plaats in het buitenzwembad Klarenbeek in Arnhem. Fietsen kan gewoon op de stadsfiets, maar het is wel verplicht om een helm te dragen. Er is mogelijkheid een helm te lenen bij de organisatie.

Inschrijving voor de miniserie vindt plaats via de site van de Nederlandse Triathlonbond (via deze link). Klik bij Team Triathlon Arnhem (op 28 april 2019) de ‘CAT5 triathlon’ met starttijd 10:50 uur aan.
Het parcours (zie de toelichting op deze pagina) is uitdagend met behoorlijk wat klimwerk bij het fietsen maar ook bij het lopen.

 

Jeugd Start2Tri; goed voorbereid starten.

Zou je graag een keer mee willen doen aan een triathlon maar wil je er eerst voor trainen? Schrijf je dan in voor de Jeugd Start2Tri. Samen bereid je je, begeleid door trainers van Triathlon Vereniging Arnhem, in vier weken voor op je eerste echte triathlon. Meer lees je hierover op deze pagina.

 

Regels en voorwaarden voor deelname

Deelname aan de Arnhemse Triathlon Uitdaging is geheel voor eigen risico.
Een fietshelm is verplicht. Deelnemers dienen over deugdelijk materiaal te beschikken.

Voor de reglementen verwijzen we naar de website van de Nederlandse Triathlonbond (zie de volgende link).

Wetsuit gebruik
Bij watertemperatuur van 15,9 °C of lager is een wetsuit verplicht.
Bij watertemperatuur tussen 16-22 °C gebruik wetsuit naar eigen keuze.
Bij watertemperatuur hoger dan 22 °C is een wetsuit niet toegestaan.

 

Deelnemersinformatie

De deelnemersinformatie is beschikbaar; klik op deze link en lees alles benodigde informatie voor je deelname aan de Team Triathlon Arnhem 2019.